Over mij

Mijn foto
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

zondag 15 mei 2016

KOMT ER OOIT EEN EINDE AAN HET GEDUMP?!
En hier is nummer drie...

Hij is genoemd naar Amir (gisterenavond werd zijn Franse naamgenoot 6e op het Songfestival), waarna we Amirà (die eergisteren in de opvang binnen kwam), maar meteen herdoopt hebben naar Mira.

Kwestie dat ze...euh...zichzelf nog uit elkaar kunnen houden.

Het is nu wel zo goed als zeker dat het hier om drie poezen uit hetzelfde gezin gaan :

-> rond dezelfde tijd gespot
-> erg mager
-> bruingelikte pels (het gevolg van jeuk, wellicht veroorzaakt door vlooien)
-> snotterend
-> wormenbuik
-> alle drie fijn gebouwd

Waarschijnlijk is de al wat oudere Amir (overduidelijk een kruising met een Oosterse korthaar), de vader van Douwe en Mira, die het ranke postuur van hun vader hebben.

We weten niet of de moederpoes zich ook in de buurt bevindt, maar in elk geval wordt de bewuste plaats goed in de gaten gehouden.

Het zijn alle drie poezen die één en ander mankeren en veel zorgen nodig hebben : ze eten slecht, ademen moeilijk en je merkt dat ze behalve fysisch, ook psychisch veel tekort zijn gekomen want ze vragen voortdurend om aandacht en zijn pas gelukkig wanneer ze zich warm in je armen hebben genesteld.

De familie Dumpers, wordt dus maar weer eens bedankt om zich straffeloos (zoals dat altijd gaat) te ontdoen van zomaar eventjes drié weerloze dieren, die allesbehalve in staat zijn om hun plan te trekken. Even voor alle duidelijkheid : dat geldt voor àlle poezen - ziek of niet ziek.

Beschaafd als we zijn, zullen we nièt openbaar maken wat we hen toewensen, maar wat ons betreft kan boontje niet snel genoeg om zijn loontje komen!

Ondertussen zit de opvang eivol en kunnen we voorlopig geen andere poezen meer helpen. Het is dan ook van groot belang dat voor al onze te adopteren poezen zoveel mogelijk reclame wordt gemaakt.

Daarom : deel op grote schaal onze Facebookpagina en website www.katdegoedehoop.be!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten