Over mij

Mijn foto
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

zaterdag 14 mei 2016

EN 24U LATER IS HIER NUMMERTJE TWEE!

Onze 'Amira' (waar komt die naam toch vandaan?) is echt nog een kleintje - we denken hooguit een maandje of vijf. Het is dat ze niét op elkaar lijken (en dat Douwe iets ouder is), want de verleiding is groot om te denken dat ze allebei uit hetzelfde 'huishouden' komen, en daar samen zijn afgezet.

Net zoals Douwe, is Amira namelijk erg mager, met een dikke buik (wellicht - en hopelijk - door de parasieten) en is ze zwaar verkouden.

De hele batterij aan hulpmiddelen dan maar weer boven gehaald (die hebben we immers nog bij de hand)en onze kleine meid zo warm mogelijk houden.

Amira laat het zich allemaal welgevallen, al is het met een bang hartje. Je zou voor minder wanneer je dag en nacht op je hoede moet zijn en zelfs niet ontspannen een uiltje kan knappen, want het 'gevaar' (spelende kinderen, loslopende honden...) kan altijd uit onverwachte hoek komen.

Amir (onze favoriet, die vanavond Frankrijk vertegenwoordigde op het Songfestival) heeft heel hard zijn best gedaan en dat zullen wij vanaf vandaag ook voor Amirà doen - zolang als het nodig is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten