Over mij

Mijn foto
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

maandag 24 maart 2014

BRIESEND LEEUWTJE IN VANGKOOI!
 
 
En hier is onze globetrotter. Tijdens de vangactie van de stad Gent in de tuin van een klooster, had hij zich goed verstopt. Niemand die hem had opgemerkt. Dacht hij. Af en toe gaat ondergetekende echter nog wat eten en drinken geven aan de inmiddels behandelde poezen - kwestie dat ze niets tekort komen. En daar had dit klein meneertje (of mevrouwtje?) geen rekening mee gehouden.
 
Op korte pootjes verscheen daar ineens dit pluizebolletje, dus meteen 'op hoge poten' naar huis om de vangkooi op te halen! En twee dagen later was het zover. Blazend en briesend zat hij te wachten op verlossing. En die kwam er. Al denkt hij daar voorlopig anders over...
 
Snorriebollie zit veilig binnen in de droogte en de warmte. Nog een beetje snotterend (veel te vochtig weer voor de buitenpoezen en zeker voor zulke kleintjes) en met een typische, beetje schele 'wormenblik', dus snel het vernietigingswapen milbemax ingezet. Weliswaar door het eten, want er is natuurlijk geen sprake van dat De Snor zich laat aanraken.
 
Tijd voor de leeuwentemmer van dienst om in actie te schieten!

1 opmerking: