Over mij

Mijn foto
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

zaterdag 25 mei 2013

ZES WEKEN OUD EN NOG NOOIT HET DAGLICHT GEZIEN!
 
 
Deze drie kleintjes werden niet alleen gered van de donker, maar ook van de dood. De rest van het nest werd aangevallen door een meute honden en overleefden het niet. Hun moeder is bevallen in het diepe donker, tussen een onbeschrijfelijke hoop stinkend afval. Ook zij was de enige overlevende van haar familie, evenals haar zus die in dezelfde omstandigheden kittens kreeg. Met heel veel moeite is iedereen daar weggehaald.
 
Na talloze slachtoffers, zijn beide moeders en alle (overblijvende) kittens nu veilig. Dientje en Doke zitten in de opvang bij poezencollega Y., die bereid is al haar vrije tijd in hen te investeren zodat ze (hopelijk) over een paar weken samen kunnen geplaatst worden. Deesje blijft voorlopig in opvang Kat de Goede Hoop, omdat hij een gespannen dikke buik heeft en hevige diaree. Beide totaal-verwilderde moeders kunnen terecht op een boerderij waar ze een tijdlang in een bench in de stal zullen verblijven, waarna ze vrij kunnen rondlopen.
 
Licht en lucht, op tijd en stond hun natje en hun droogje en voor de kleintjes een liefdevolle thuis...wat wil je nog meer, mijn liefjes?!
 
 

1 opmerking:

  1. Kan Deesje geadopteerd worden als hij genezen is?

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen