Over mij

Mijn foto
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

woensdag 29 mei 2013

LUNA EN LIENA ONDER (BOERDERIJ-)DAK!


 
 
Luna (mama van Lotje en Lara->ter adoptie op de website van Katzoektthuis) en Liena (mama van Doke, Dientje en Deesje->zie onderstaand bericht) zijn veilig geïnstalleerd op een boerderij in Zwijnaarde. Ze blijven een week of drie in de bench zitten en worden door collega Y. elke dag verschoond en voorzien van vers eten en drinken.
 
Na deze gewenningsperiode wordt de benchdeur opengezet en kunnen ze vrij in de hooischuur rondlopen. Er zijn overal kieren en gaten, dus als ze willen kunnen ze ook naar buiten. De bench blijft echter nog een drietal weken staan, zodat ze weten waar ze eten krijgen. De eigen poezen van de boer en boerin krijgen daar ook eten, dus de verwachting is dat ze dat snel door zullen hebben en steeds naar die plek terug zullen keren.
 
Een heel grote verandering voor deze twee zussen die uit het diepste der diepe zijn weggehaald. Nog even op de tanden bijten hoor meiden, binnenkort wacht jullie een paradijselijk bestaan. Veel plaats om te schuilen, elke dag vers eten en drinken en...een beetje (flink aangelengde) verse melk, recht van de koe. Het ga jullie goed, geniet van de open lucht en de vrijheid!
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten