Over mij

Mijn foto
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

zondag 23 december 2012

VOOR DE DERDE (EN LAATSTE° KEER) KRUIMEL EN CASSIE!
Kruimeltje is geplaatst! Hieronder een bericht van haar nieuwe ouders :

"We zijn al 2 dagen ver en Crouton voelt zich zo op haar gemak!!! Ze volgt ons overal :)


Eerst verstopte ze zich in een hoek onder een kast maar snel vond ze haar lievelingsplekje: een warme buis in de badkamer. De eerste nacht is ze bij ons blijven slapen en haar gespin heeft ons meerdere keren wakker gemaakt! Ze spint voortdurend!

Ze eet al van de eerste dag.

Ze is wel blij dat ze 24u lang mag rondlopen en ze verkent graag alles.

We horen haar overal door haar 'astma' dus dat is soms wel handig!

Gisteren volk gehad, ze was wat bang maar al heel snel liet ze zich aaien.

Ze kent haar naam al een beetje.

Ze niest soms nog, maar zonder slijmen.

Kortom, we zijn tot over onze oren verliefd op haar!

Heel veel dank voor al uw werk, ze past perfect bij ons!"

Júllie zijn bedankt, beste Kristof en Stéphanie, om dit zorgenkindje voor de rest van haar levensdagen een veilige haven te willen bieden!

En dan is er nog onze kleine Cassie (zie bericht van 28 oktober). Hoe slecht kan je leven beginnen? Bar slecht, zo blijkt. Maar hier en daar  is er toch nog een mens te vinden met het  (poezen-)hart op de juiste plaats en vooral met daadkracht, want een poes-in-nood heeft weinig aan wat meelevende omstanders - er moet nu eenmaal gehandeld worden in het leven, anders verandert er niets. En dat is dan ook gebeurd. In dit geval zelfs door meerdere mensen. Cassie is opgemerkt, naar de dierenarts gebracht, in de opvang gekomen en overgedragen aan opvangmama P. Alwaar haar scheefstaand koppie en hardnekkige doofheid niet beletten dat ze de kerstboom helpt afbreken. Alle slingers en lampjes hangen intussen aan één kant, de kerstboom helt vervaarlijk over, mààààr....Cassie vertrekt binnenkort naar haar definitieve thuis : een alleenstaande dame die met gehandicapte en gehoorgestoorde kinderen werkt, en op een appartement woont.

Een (Kerst-)wens die uitkomt - een prachtige aflsuiter van 2012!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten