Over mij

Mijn foto
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

zondag 28 oktober 2012

BUITEN GEBOREN...Dit zijn de UkkePukjes. De enige overlevenden uit het zoveelste nest van een poezenmoeder die zich tot hiertoe op geen enkele manier laat vangen. Mamapoes heeft beschutting op een verlaten boerderij en krijgt elke dag vers eten en drinken, maar natuurlijk moet er een eind komen aan de ongewenste nestjes. De vorige nesten werden nooit gevonden, met als gevolg dat daar nu al verschillende generaties rond lopen - gelukkig inmiddels gesteriliseerd en gecastreerd.

Na veel wikken en wegen is er deze keer dan ook voor geopteerd om de jonkies van 3 weken oud nu al binnen te nemen - zeker gezien de weersomstandigheden, want hoewel er binnen plaats genoeg was, lagen de kittens helaas onder de blote hemel.  De melder zet nu via diverse methoden alles op alles om ervoor te zorgen dat dit mamapoes haar laatste nest was.

De Ukkies werden inmiddels overgedragen aan de zeer gedreven en bedreven 'papflesmoeder' P., van waaruit ze zullen vertrekken naar hun nieuwe thuis.

Even zag het er niet goed uit voor hen, maar dankzij de bekende 'vereende krachten',  hebben ze nu alle kansen op een beschermd en veilig poezenbestaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten