Over mij

Mijn foto
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

zondag 30 september 2012

(KO-) NIJNTJE DE GOEDE HOOP??

Vroeg of laat moest het er van komen. Kat de Goede Hoop die zich altijd al heeft beperkt tot de opvang van gedumpte, verwaarloosde en achtergelaten poezen, heeft nu ook een knaagdier in huis!

Ook gedumpt en achtergelaten natuurlijk. En wel op de parking van de Volvo-garage, waar hij vroeg of laat wel eens onder de wielen van één van de vele toekomende en vertrekkende auto's was terechtgekomen, want Nijntje is zo tam als ... een poes. Als een tamme poes, wel te verstaan.

Een tam dwergkonijntje hoort niet continu buiten te zitten en al helemaal niet met de winter voor de deur. Zodoende woont hij nu tussen de poezen, waar hij zeer nieuwsgierig naar is (en omgekeerd).

Maar blijven kan hij niet. Zijn er onder de lezers konijnenliefhebbers die hem een definitief onderdak kunnen bieden, alvorens hij straks in de war geraakt en begint te miauwen?

Bel dan 0475/96.24.55!

Update 11 oktober : Nijntje is vertrokken naar 't Kabbelthuisje, een konijntjesopvang die hetzelfde doet als Kat de Goede Hoop. En helaas met dezelfde problemen kampt : schaarse middelen, (te) weinig mensen die de handen uit de mouwen steken en teveel opvangers. Voor Nijntje maakt het allemaal niet uit. Hij zit veilig en warm, hoeft nooit meer zijn kostje bij elkaar te scharrelen en heeft konijnenkameraden voor de rest van zijn levensdagen. Het ga je verder goed lieve Nijn en veel dank aan Eveline en Katja!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten