Over mij

Mijn foto
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

dinsdag 3 april 2012

KOMT DAT ZIEN! KOMT DAT ZIEN!


Goed nieuws : zondag 15 april staat Kat de Goede Hoop met een standje in de Brielmeersen. In de namiddag organiseren de collega’s van Dier Onder Dak (Deinze) een pannekoeknamiddag en krijgen wij de gelegenheid om ons bekend te maken en chocoladestokjes (en wie weet wat nog meer…) te verkopen.

Nog méér goed nieuws : sinds kort vind je Kat de Goede Hoop terug op Facebook. Surf naar http://www.facebook.com/#!/KatDeGoedeHoop en volg het wel en wee van de opvang op de voet!

Minder goed nieuws : het eerste onderkomen kitten is binnen. Ze zou zeven weken zijn, maar heeft de grootte en het gewicht van een kitten van een week of vier. Daarnaast lijdt ze aan de gebruikelijke plagen van Egypte : hevige nies (->verstopte neus ->eet niet ->dwangvoederen), oormijt, wormen en vlooien. Ze krijgt alles wat ze moet krijgen, maar het is onzeker of dit voldoende is om haar erdoor te krijgen. Haar gestel is totaal ondermijnd door de honger en maag en darmen hebben het moeilijk om weer aan het werk te gaan. Mazzel heet ‘Mazzel’ omdat we hopen dat ze… mazzel heeft. Want je kan doen wat je wilt, maar een klein beetje extra geluk meer of min, kan erop of eronder betekenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten