Over mij

Mijn foto
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

woensdag 15 september 2010

PRUTSKE HEEFT HAAR 'MOEDER' GEVONDEN!Prutskes' moeder was dermate onderkomen dat ze is ingeslapen bij de dierenarts. Sindsdien lijdt Prutske aan het 'weeskinderensyndroom' : bij elke poes probeert ze of die haar moeder wil zijn. Weinig poezen zijn daarvan gediend dus tot voor kort zonder succes. Tot ze Boeike ontdekte - die lag daar toch maar lekker mak de hele dag te slapen. Eerst ernaast, dan erbij, dan erop en tot slot volgde een uitgebreid wasritueel van beide kanten. Dat Boei een kater is deert haar allerminst, hij is net zo lief en zacht als haar eigen mama.

Twee poezen waar het dreigde verkeerd mee te gaan, liggen nu veilig onder dak in elkaars armen...heu...poten. En dààr doen we het voor!

P.S. Prutske is wel nog steeds op zoek naar een adoptiegezin!

UPDATE 1/10 : Prutske is een paar dagen geleden vertrokken naar een gezin met een heel rustige en lieve tweeling van 11 jaar oud. Broertje Tim glunderde omdat zijn langgekoesterde wens eindelijk in vervulling mocht gaan : een eigen poesje vertroetelen stond blijkbaar al heel lang bovenaan op zijn verlanglijstje. Hartverwarmend om te zien met hoeveel warmte ze verwelkomd werd. Het ga je goed kleine meid, deze mensen zetten alles op alles om je moeder te vervangen en wedden dat het lukt?!

2 opmerkingen:

 1. Zo mooi!!!
  Wie zoekt, die vindt...
  Ik hoop dat ze snel een fijne thuis vinden, misschien samen...???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ook content dat arme prutske toch nog de poezenliefde krijgt die ze zocht. Laat ons idd hopen dat iemand's hart groot genoeg is om hen beiden in huis te nemen. Ik duim mee!
  x
  Lesley

  BeantwoordenVerwijderen