Over mij

Mijn foto
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

maandag 5 april 2010

LAATSTE WOORDEN OVER DAANTJE


Dankzij de steun van heel velen (waaronder een grote gift uit Nederland) is de dierenartsrekening betaald. Aan allen bedankt, zowel voor de financiële steun als voor de hartelijke woorden!

Dat Daantje sinds 3 april niet meer onder ons is, is een voldongen feit. Accepteren lukt echter nog niet. Bekenden en onbekenden hebben intens met hem meegeleefd, wat erop wijst dat onze Daan wel héél speciaal was. Volgend bekend citaat uit het Hollandse jeugdboek 'Dik Trom', is dan ook op zijn (weliswaar fragiele) lijfje geschreven :

"Het was een bijzonder kind. Ja, dat was ie!"

2 opmerkingen:

 1. Dat was ie zeker =)
  Ik kan er nog altijd niet van over dat dit katje zo uitzonderlijk lief gebleven is na al wat hij meegemaakt had... Het was een knuffelaar tot en met en maakte zich zelfs kwaad als hij (uit voorzorg voor besmetting) niet direct op je schoot mocht liggen als hij uit zijn kooitje kwam... Hij kreeg dan ook al snel een knuffeldeken waardoor we hem wel konden knuffelen zoveel hij wou!
  We hebben hem jammer genoeg maar een paar daagjes mogen/kunnen verzorgen, maar zijn daar enorm dankbaar voor en missen hem heel erg... Zijn 2 blinkende oogjes die je 's morgens schattig aankeken vanonder dat warme hoopje deken... Zijn enthousiasme telkens je in de buurt van zijn kooi kwam, en nog meer als hij uit de kooi mocht voor een knuffelmoment =)
  Slaap zacht Daantje, je hebt genoeg gevochten... We zullen je nooit vergeten!
  Je opvanggezin

  BeantwoordenVerwijderen