Over mij

Mijn foto
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

zondag 10 augustus 2014

ONMEEDOGENLOOS ACHTERGELATEN!

Op één van de voederplekken in het Gentse, zijn twee poezen afgezet. Op de foto's is er maar één te zien, want de ander was blijkbaar even op de wandel. Tijger is een gecastreerde kater en Roetie is een zeer lichtgekleurd, effenrost katertje van een maandje of 10 oud. Foto's van hem volgen later.

Tijger en Roetie zijn supertam, lopen 's nachts mee wanneer de hond wordt uitgelaten en hangen tegen elkaar aan, als twee scheve torens van Pisa. Aan beiden is goed te zien dat ze totaal van hun melk zijn door de nieuwe situatie. Huispoezen die gewend zijn om binnen te leven en nu hun plan moeten trekken onder kletsnat gebladerte - het is werkelijk hartbrekend wanneer je hen daar ziet zitten met hun doorweekte pels...

In de haast is een transportbak tot schuilhokje omgebouwd en zo diep mogelijk tussen de struiken verscholen, zodat zij er wèl bij kunnen, maar de groendienst (die tegenwoordig de opdracht krijgt om alles zo kaal mogelijk te maaien) voorlopig niet.

De ervaring leert echter dat het niet lang zal duren, alvorens dit enige stukje comfort dat ze hebben, ineens zal verdwenen zijn.

De opvang zit tsjokvol, vandaar volgende oproep : wie o wie is bereid om 2 supersociale, lieve en aanhankelijke poezen een veilig (en droog) onderdak te bieden? Wie haalt hen van de straat en voorkomt zo dat ze verwilderen en ziek worden?

Kortom, wie zorgt er voor dat ze niet meer bang en op hun hoede moeten zijn, maar zich heerlijk ontspannen kunnen rekken en strekken in een warm nestje, zoals elke poes verdient?

Bel snel naar 0475/96.24.55 en verlos hen uit deze (natte) poel van ellende!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten